Hvem synes du der skal have Integrationsprisen?

14. september 2020 Sønderborg

Brobyggerprisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg Kommune. Bag prisen står Integrationsrådet og Sønderborg Kommune, og Brobyggerprisen uddeles for 16. gang.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

”Brobyggerprisen er vigtig for os i Integrationsrådet. Når vi hvert år hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på noget af det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden, som fremmer etnisk ligestilling. Og det er der rigtig meget af i kommunen”, siger Desalegn Tufa, der er formand for Integrationsrådet.

Normalt sker uddelingen Idræts- og Kulturnatten i august, men på grund af Corona-pandemien uddeler Integrationsrådet prisen i år på sit møde den 22. oktober 2020, fordi Kulturnatten blev aflyst.

Har du en kandidat?

En kandidat er en person eller en forening, som har ydet en værdifuld indsats for at fremme integration af minoritetsgrupper, er god til at samarbejde på tværs af etniske grupper, gør en forskel på området og finder nye veje for at fremme en god integration.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skriv en indstilling og send den til Sønderborg Kommune på mail: flch@sonderborg.dk senest torsdag den 24. september.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...