Hvilken forening eller organisation synes du skal have 10.000 kroner fra Lions

7. januar 2023 Sønderborg
Lions tjener en del af deres penge i bogbutikken.
Lions tjener en del af deres penge i bogbutikken.

Det var Sind, som fik de første af i alt seks donationer fra Lions Sønderborg på hver 10.000 kroner, som overrækkes hver måned!

“Vi har lavet et samarbejde med SønderborgNYT, hvor du i kommentarfeltet under artiklen på LIONS Sønderborgs Facebookside kan du skrive hvilken forening/organisation, du synes, bør modtage en donation på 10.000 kroner og vi finder det bedste forslag den 15. januar”, siger Jens Eggers fra LIONS Sønderborg. Han fortæller videre, at der i december var overraskende mange, som havde skrevet forslag på Lions’ Facebook og nu håber han på, det igen strømmer ind med forslag, så der også kan deles penge ud i januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet kan ikke doneres til privatpersoner eller almindelig drift, men skal gå til et alment formål eller humanitært arbejde. så flest muligt får glæde af pengene.

Per Beierholm fra Lions tilføjer, at de foreninger, som søgte i den første runde også gerne må prøve lykken igen – ligesom Sind selvfølgelig også er velkommen til at søge endnu en gang.

Når Lions efter den 15. januar har fundet ud af, hvilken forening eller organisation, de vil støtte denne gang, så bliver de heldige kontaktet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...