Hyggelig gårdhaveaften med Jazzeau hos Kislings

11. juni 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag aften kunne godt 70 gæster nyde en spændende buffet hos Kislings og efter spisningen kunne de sætte sig tilrette i gårdhaven, hvor Jazzeau havde gjort klar til at servere en lind strøm af særdeles velspillede jazz- og swingnumre.IMG_8366

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er præcis det her, vi kan i Sønderborg. Der er en, der får en god idé og så gør vi det bare”, siger en af gæsterne. Erkendelsen kan være, at kun handling gi’r forvandling – og gårdhaven blev i hvert fald forvandlet til et pragtfuldt musiksted.

“Der kan sagtens drysses flere af den slags arrangementer hen over kalenderen i løbet af sommeren”, mener Stephan Kleinschmidt, der også under andre, at de får lov til at nyde en herlig aften hos Kislings, præcis som lørdagens gæster gjorde.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 112, Sydals

Fodgænger ramt af bil

25. januar 2022 112

Mandag blev en fodgænger på parkeringsområdet ved Rema 1000 i Høruphav ramt en bil. “En 75-årig mand fra Hæruphavvar i gang med at bakke og han ramte fodgængeren”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Den 56-årige mand fra Sydals, som blev ramt af bilen, fik ingen skader.

Læs mere...