I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig.

Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed for at få en snak om hvad roning går ud på og en kort prøvetur på vandet. Desuden kan du se vores nyrenoverede klubhus og vores forskellige bådtyper, skriver roklubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Af sikkerhedsmæssige årsager skal roere aflægge en 300 meter svømmeprøve årligt i svømmehallen.

Hvis du får blod på tanden, holder Sønderborg Roklub instruktionsweekend 5.-6. juni samt 14.-15. august, hvor der vil være intensiv instruktion i roning og du skal så deltage en af de nævnte weekender. Du kan se program for instruktionsweekend på Sønderborg Roklubs hjemmeside.

Yderligere oplysninger og tilmelding til instruktionsweekend kan ske ved henvendelse til formanden Jørn E. Rasmussen formand@sonderborg-roklub.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...