I januar er der optagelsesprøve til både pigekor og drengekor

17. november 2017 Kultur

Så er der endnu en gang plads til flere sangglade børn i Sønderjysk Pigekor og Drengekor.

“Selv om vi lige nu øver julesange, sælger julekalendere og stryger luciakjoler, er vi også igang med at forberede optagelsesprøver i Sønderjysk Pigekor og Drengekor”, siger chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Efter jul har koret plads til flere nye sangere, og alle piger og drenge, der har lyst til at synge, opfordres til at melde sig. Vi har det supersjovt og prioriterer venskab og et godt socialt miljø højt samtidig med, at vi arbejder seriøst med sangen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 12. januar fra kl. 15 har vi optagelsesprøver på Sønderborg Musikskole, og vi glæder os til at møde en masse sangglade børn. Det er ikke svært eller farligt – vi synger bare lidt sammen for at checke, om stemmen grundlæggende fungerer”, siger Mette Rasmussen. “Det vigtigste er lysten til at synge – så kommer resten med træningen”.

Tilmelding på her på korets hjemmeside.

Nærmere info på hjemmesiden samt ved henvendelse til koret på mail info@sjpigekor.dk eller tlf. 61418665.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I det nye år udvider vi desuden med et særskilt kortilbud for børn på 4-6 år – både piger og drenge. Til det kor er der ikke optagelsesprøve, og vi håber, at rigtig mange børn har lyst til at synge sammen med os i vores nye kor “minispirerne”, siger Mette Rasmussen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...