Idrætshøjskolen har 132 elever som alle lærer Sønderborg at kende

15. august 2018 Kultur

Forstander Michael Willemar på Idrætshøjskolen i Sønderborg er mere en almindeligt tilfreds. Det går forrygende godt for højskolen.

“Vi har 132 elever på efterårsholdet og det betyder fuldt hus”, siger Michael Willemar til SønderborgNYT. En tredjedel af eleverne er unge mænd.

Højskolen har plads til langt flere end 132 elever.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har vi og de pladser bruger vi til de kursister, der kommer her en uge eller to”, siger forstanderen. Der er 21 ugekurser fordelt hen over et år.

Hertil kommer virksomheds- og gymnasiekurser i blandt andet teambuilding.

Oplever Sønderborg

De 132 højskoleelever får en oplevelse for livet – og de får den i Sønderborg.

“Så det er bestemt også godt for Sønderborg, at langt de fleste af vores elever og kursister kommer fra andre byer og andre egne”, siger Michael Willemar. Efterårsholdets elever får nogle måneder, hvor de kan lære Sønderborg at kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beliggenheden tæller

Idrætshøjskolens beliggenhed ved kysten betyder, at der tilbydes sejlads af flere slags og også kitesurfing til højskoleelever og kursister.

“Og det er helt klart noget, som tæller for mange af vores elever. Beachvolley og andre strandaktiviteter giver også en del”, siger fortanderen.

Den seneste tid er der investeret en del i markedsføringen af højskolen og det viser sig, at det betyder noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ved, at flere end halvdelen af vores højskolelever har valgt os, fordi de har hørt om os fra andre. Mange finder os via vores hjemmeside og de sociale medier”, siger Michael Willemar. Markedsføring og andre tiltag gør det ikke alene.

“En stor del af vores succes handler om den indsats, der dagligt leveres fra dygtige, motiverede højskolelærere, der brænder for deres fag og højskoletanken”, siger forstanderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere elever er også gode ambassadører for Sønderborgs højskole, hvor der gennem et år laves mad til samlet 60.000 spisende højskoleelever og kursister.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...