iFabrikken: Samarbejdsaftale mellem SDU og iFabrikken

10. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Horst-Günter Rubahn, der er professor og campus-leder på SDU, glæder sig til samarbejdet mellem SDU og iFabrikken:ifabrik

  • De studerende kommer igennem en vigtig læringsproces og kan iFabrikken samtidig hjælpe til, at der bliver skabt lokale arbejdspladser er det meget positivt.”.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • iFabrikken ser SDU som en vigtig partner, der er medvirkende til at skabe lokale arbejdspladser, siger iFabrikkens direktør Dennis Marzec i en pressemeddelelse.

  • Uddannelsesinstitutionen har ligesom byens anden store skole, EUC Syd, et stort potentiale i at hjælpe entreprenante iværksættere i gang,  fortsætter han.

Aftalen mellem SDU og iFabrikken lyder ind til videre på, at der over en 3-årig periode skal udvælges 3-5 ideer pr. år fra opfindsomme SDU-studerende. Disse studerende skal derefter gennemgå et skræddersyet “12 trin til succes”-forløb hos iFabrikken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...