iFabrikken: Samarbejdsaftale mellem SDU og iFabrikken

10. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Horst-Günter Rubahn, der er professor og campus-leder på SDU, glæder sig til samarbejdet mellem SDU og iFabrikken:ifabrik

  • De studerende kommer igennem en vigtig læringsproces og kan iFabrikken samtidig hjælpe til, at der bliver skabt lokale arbejdspladser er det meget positivt.”.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • iFabrikken ser SDU som en vigtig partner, der er medvirkende til at skabe lokale arbejdspladser, siger iFabrikkens direktør Dennis Marzec i en pressemeddelelse.

  • Uddannelsesinstitutionen har ligesom byens anden store skole, EUC Syd, et stort potentiale i at hjælpe entreprenante iværksættere i gang,  fortsætter han.

Aftalen mellem SDU og iFabrikken lyder ind til videre på, at der over en 3-årig periode skal udvælges 3-5 ideer pr. år fra opfindsomme SDU-studerende. Disse studerende skal derefter gennemgå et skræddersyet “12 trin til succes”-forløb hos iFabrikken.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...