iFabrikken: Samarbejdsaftale mellem SDU og iFabrikken

10. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Horst-Günter Rubahn, der er professor og campus-leder på SDU, glæder sig til samarbejdet mellem SDU og iFabrikken:ifabrik

  • De studerende kommer igennem en vigtig læringsproces og kan iFabrikken samtidig hjælpe til, at der bliver skabt lokale arbejdspladser er det meget positivt.”.

  • iFabrikken ser SDU som en vigtig partner, der er medvirkende til at skabe lokale arbejdspladser, siger iFabrikkens direktør Dennis Marzec i en pressemeddelelse.

  • Uddannelsesinstitutionen har ligesom byens anden store skole, EUC Syd, et stort potentiale i at hjælpe entreprenante iværksættere i gang,  fortsætter han.

Aftalen mellem SDU og iFabrikken lyder ind til videre på, at der over en 3-årig periode skal udvælges 3-5 ideer pr.

Artiklen fortsætter under annoncen

år fra opfindsomme SDU-studerende. Disse studerende skal derefter gennemgå et skræddersyet “12 trin til succes”-forløb hos iFabrikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...