iForm-løbet bliver måske startskuddet til sunde liv

11. marts 2015 Samfund

Den 25. april er motionsløbet iForm i Sønderborg og det får naturligvis trukket en masse mennesker i løbeskoene.

Netværket Ungeliv arbejder på at brede den helhedsorienterede sundhed ud til alle unge i kommunen og åbner mulighed for, at unge mennesker kan træne, så de bliver i stand til at klare iForm-løbet.images (1)

Der tilbydes fælles træning på tværs af uddannelsesinstitutionerne, så enhver, der vælger at komme i form, kan finde nogle at træne med. Udover et bedre kondital og dermed bedre fysisk sundhed, så skabes der relationer til nye mennesker – så den psykiske sundhed styrkes også.

“Håbet er, at de unge træner videre efter iForm-løbet, så de får kørt nogle sunde vaner ind. Og dem skal de helst have med hele vejen gennem voksenlivet”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...