Igen et par indbrud hos sovende ældre mennesker

10. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I tidsrummet torsdag mellem kl. 19 og 22:30 gik en mand ind gennem en ulåst hoveddør i en lejlighed på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg. Fra entreen stjal han en stor rygsæk. I rygsækken lå der et par biller og en brun pung med diverse kort.

På Henrik Ibsens Vej vågnede en 78-årig mand natten til fredag kl. 02:53 ved, at der blev tændt lys i huset. Da han stod op, så han en mand i huset og da han råbte op stak tyven af. Den 78-årige nåede ikke at se så meget af tyven, at han kunne give et brugbart signalement. Gerningsmanden var kommet ind ved at bryde et vindue op med et koben. Han har rodet i et par skuffer og skabe, men tilsyneladende var der ikke blevet stjålet noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På Præstegårdsvej i Ulkebøl blev det ved forsøget hos en 74-årig mand. I tidsrummet natten til fredag fra kl. 03 til 03:15 forsøgte en tyv at bryde et vindue i huset op, men det lykkedes ikke at komme ind”, siger Peter Baum fra Politiet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...