Igen nye indbrud som politiet skal kigge på

15. april 2016 112

Det forgangne døgn har indbrudstyvene igen været aktive og så fik politiet også skrevet et lidt ældre indbrud og et forsøg på samme ind i rapporterne.

Natten mellem søndag og mandag hvor nogle håbefulde tyve forsøgte at bryde døren op til Tinsoldaten på Nygade i Gråsten. Indgangsdøren var blevet godt og grundigt bearbejdet med et koben, men døren holdt til presset og det lykkedes ikke for tyvene at komme ind.

På Kærmindevej blev en sten kastet gennem en rude til en villa i tidsrummet mellem tirsdag og torsdag. Fra villaen blev der stjålet en bærbar PC af mærket Lenovo, en bærbar PC af mærket Acer og en sort reolskuffe der indeholdt diverse guldsmykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Østerkobbel i Sønderborg blev der fredag morgen kl. 04:15 knust en rude i en terrassedør. Tyvene havde rodet rundt i huset men umiddelbart ikke stjålet noget.

På Fællesstræde kom tyvene ud på en løbetur efter at have smadret en rude i en bryggersdør kl. 04:39 fredag morgen. Tyvene kom ind i bryggerset men det gjorde manden i huset også. Han satte i løb efter tyvene men de løb desværre hurtigere end ham og stak dermed af fra indbruddet. Det nåede dog ikke at få noget med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Tæpper og Gulve i Center øst blev der smadret en glasdør og ad den vej kom tyvene ind i butikken hvor de stjal en kasse med vekselpenge. Uden for butikken havde de smidt et tæppe fra sig.

Da politiet kørte rundt i området for at søge efter tyvene konstaterede de, at der også havde været indbrud hos Garant. Her var der kastet en flise gennem ruden og også her var tyvene stukket af med pengekassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...