Igen tyverier hos sovende mennesker

20. maj 2016 112

Natten mellem onsdag og torsdag slog en tyv til på Østergade i Broager. Omkring kl. 04:30 kom tyven ind gennem et soveværelsesvindue, der stod på klem hos en 79-årig kvinde, der lå og sov. Hun vågnede ikke og tyven kunne derfor i ro og mag stjæle 600 kr i sedler og ca. 1000 kr i mønter. Derudover blev der stjålet en ældre mobiltelefon.

Formentlig samme tyv forsøgte sig også hos naboen. Her vågnede en 72-årig kvinde ved at en tynd arm blev rakt ind gennem vinduet. Kvinden råbte op og så stak tyven af uden at få noget med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så vi leder altså efter en tyv med tynde arme”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

På Alsgade kom tyven ind gennem en ulåst bryggersdør. Imens beboeren, en 53-årig mand, lå og sov, stjal tyven to mobiltelefoner og to tasker med diverse kort og 296 euro.

I en villa på Påkjær blev et studevindue brudt op og der blev stjålet en lyserød sparegris med mønter. Tyven fandt også lidt kontanter rundt om i huset og udover penge blev der også stjålet flere Rolexure og guldhalskæder.

Artiklen fortsætter under annoncen

På BS Ingemanns Vej blev der stjålet en lille knallert af mærket Yamaha CS 50 N. Knallerten, der blev stjålet natten mellem onsdag og torsdag, er turkis og har registreringsnummer AS 52 67. Den har en værdi af 14.000 kr.

Fra en lejlighed i Stenbjergparken blev der, natten mellem torsdag og fredag, stjålet noget tøj og 70 kr i kontanter. Tyven var kommet ind ved at bryde et soveværelsesvindue op hos en 38-årig kvinde.

Der blev ikke stjålet noget ved et indbrud i et depotrum i Morbærhegnet. Tyven havde ellers skruet hængslerne af for at komme ind, men har altså ikke fundet noget der var værd at stjæle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...