Igen tyverier hos sovende mennesker

20. maj 2016 112

Natten mellem onsdag og torsdag slog en tyv til på Østergade i Broager. Omkring kl. 04:30 kom tyven ind gennem et soveværelsesvindue, der stod på klem hos en 79-årig kvinde, der lå og sov. Hun vågnede ikke og tyven kunne derfor i ro og mag stjæle 600 kr i sedler og ca. 1000 kr i mønter. Derudover blev der stjålet en ældre mobiltelefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formentlig samme tyv forsøgte sig også hos naboen. Her vågnede en 72-årig kvinde ved at en tynd arm blev rakt ind gennem vinduet. Kvinden råbte op og så stak tyven af uden at få noget med sig.

“Så vi leder altså efter en tyv med tynde arme”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

På Alsgade kom tyven ind gennem en ulåst bryggersdør. Imens beboeren, en 53-årig mand, lå og sov, stjal tyven to mobiltelefoner og to tasker med diverse kort og 296 euro.

I en villa på Påkjær blev et studevindue brudt op og der blev stjålet en lyserød sparegris med mønter. Tyven fandt også lidt kontanter rundt om i huset og udover penge blev der også stjålet flere Rolexure og guldhalskæder.

Artiklen fortsætter under annoncen

På BS Ingemanns Vej blev der stjålet en lille knallert af mærket Yamaha CS 50 N. Knallerten, der blev stjålet natten mellem onsdag og torsdag, er turkis og har registreringsnummer AS 52 67. Den har en værdi af 14.000 kr.

Fra en lejlighed i Stenbjergparken blev der, natten mellem torsdag og fredag, stjålet noget tøj og 70 kr i kontanter. Tyven var kommet ind ved at bryde et soveværelsesvindue op hos en 38-årig kvinde.

Der blev ikke stjålet noget ved et indbrud i et depotrum i Morbærhegnet. Tyven havde ellers skruet hængslerne af for at komme ind, men har altså ikke fundet noget der var værd at stjæle.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...