Indbrud i kælderum i Nørager og på Konkylievej

29. december 2015 112

Der er mandag forsøgt indbrud på Ved Skellet i Sønderborg. I tidsrummet mellem kl. 21 og 22 forsøgte en tyv at bryde et vindue til stuen op. Vinduet holdt dog tyven ude.

Nørager. Foto: Bent Petersen

Nørager. Foto: Bent Petersen

Artiklen fortsætter under annoncen

På Nørager og Konkylievej blev der begået indbrud i to kælderrum. Indbruddet er sket i løbet af weekenden. Fra det ene kælderrum blev der stjålet to cykler og fra det andet kælderrum blev der stjålet fire stk. 17” alu-fælge, en tørretumbler og en værktøjskasse med værktøj, oplyser Politiet.

Ved Dansk Revision på Grundtvigs Allé gik alarmen, da en tyv  natten til tirsdag brød et vindue op til et kontor. Tyven nåede  ikke at stjæle noget..

På Fiskervænget blev der kl. 04:30 tirsdag morgen knust en rude. Anmelderen så to personer løbe væk fra stedet, men fik ikke noget brugbart signalement. Politiet mener ikke, tyvene var inde i boligen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...