Indbrudsbølgen ruller videre

19. august 2014 Uncategorized

Efterhånden er det ikke helt forkert at betegne den seneste tids mange indbrud som en ”bølge” – i hvert fald ser det ikke ud til at stoppe lige foreløbigt.politi 1

Fra tirsdag i sidste uge til går var en familie på Kløvermarken ikke hjemme og det havde en eller flere tyve udnyttet. Et soveværelsesvindue var blevet brudt op og hele huset var grundigt gennemrodet. Udbyttet var tilsyneladende smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 14:30 mandag blev politiet kaldt ud til Østager i Vollerup. Her var et vindue blevet brudt op i en renoveret skibscontainer og herfra var der blevet stjålet en havefræser af mærket Texas.

Tyvene gad dog tilsyneladende ikke at slæbe rundt på fræseren, den blev i hvert fald fundet på en byggeplads lige i nærheden.

I haveforeningen Sundsmark havde der også været ubudne gæster i et fritidshus. En rude var blevet knust og tyvene har været inde på stedet. Det er dog endnu ikke opgjort hvad der blev stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...