Indbrudsbølgen ruller videre

19. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Efterhånden er det ikke helt forkert at betegne den seneste tids mange indbrud som en ”bølge” – i hvert fald ser det ikke ud til at stoppe lige foreløbigt.politi 1

Fra tirsdag i sidste uge til går var en familie på Kløvermarken ikke hjemme og det havde en eller flere tyve udnyttet. Et soveværelsesvindue var blevet brudt op og hele huset var grundigt gennemrodet. Udbyttet var tilsyneladende smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 14:30 mandag blev politiet kaldt ud til Østager i Vollerup. Her var et vindue blevet brudt op i en renoveret skibscontainer og herfra var der blevet stjålet en havefræser af mærket Texas.

Tyvene gad dog tilsyneladende ikke at slæbe rundt på fræseren, den blev i hvert fald fundet på en byggeplads lige i nærheden.

I haveforeningen Sundsmark havde der også været ubudne gæster i et fritidshus. En rude var blevet knust og tyvene har været inde på stedet. Det er dog endnu ikke opgjort hvad der blev stjålet.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...