Indbrudsbølgen ruller videre

19. august 2014 Uncategorized

Efterhånden er det ikke helt forkert at betegne den seneste tids mange indbrud som en ”bølge” – i hvert fald ser det ikke ud til at stoppe lige foreløbigt.politi 1

Fra tirsdag i sidste uge til går var en familie på Kløvermarken ikke hjemme og det havde en eller flere tyve udnyttet. Et soveværelsesvindue var blevet brudt op og hele huset var grundigt gennemrodet. Udbyttet var tilsyneladende smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 14:30 mandag blev politiet kaldt ud til Østager i Vollerup. Her var et vindue blevet brudt op i en renoveret skibscontainer og herfra var der blevet stjålet en havefræser af mærket Texas.

Tyvene gad dog tilsyneladende ikke at slæbe rundt på fræseren, den blev i hvert fald fundet på en byggeplads lige i nærheden.

I haveforeningen Sundsmark havde der også været ubudne gæster i et fritidshus. En rude var blevet knust og tyvene har været inde på stedet. Det er dog endnu ikke opgjort hvad der blev stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...