Ingen Ladywalk i 2020

16. juni 2020 Sønderborg

Ladywalk blev i første omgang på grund af Corona flyttet til september, men efter den seneste officielle udmelding omkring situationen, har bestyrelsen besluttet at aflyse arrangementet i 2020.

”Det ligger os meget på sinde at passe på vores deltagere og alle de frivillige, som er med til at gøre Ladywalk til en ganske særlig dag for mange mennesker, derfor har vi taget den svære beslutning om at aflyse arrangementet helt i 2020”, siger formand Ivan Mejlgaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ønsker også at bidrage til at mindske udbredelsen af Corona og mener ikke, at det er forsvarligt at gennemføre arrangementet til september ud fra den nuværende situation”.

Ladywalk har mange år på bagen og kunne i år have gennemført arrangementet for 20’ende gang. Begivenheden begyndte i København i 2001 med knap 500 deltagere og er siden vokset til flere end 55.000 deltagere i 14 byer landet over i 2019.

En del af succeshistorien bag Danmarks største endagsmotionsevent for kvinder er, at Ladywalk hvert år uddeler betydelige donationer til foreninger, der støtter sygdomsramte kvinder. Alle kvinder, der deltager, er derfor med til at hjælpe andre kvinder godt på vej.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...