Ingen priser til Sønderborg Sommer Revy – og dog

15. august 2016 Kultur

Revyernes Revy er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor alle landets revyer mødes sidst på sommeren og præsenterer nogle af årets bedste numre fra de forskellige revyer og det skete søndag aften på Bakken i København.

Sønderborg Sommer Revy var nomineret i kategorierne Årets Revykomponist samt Årets Revy men det blev ikke til nogen priser.

Sønderborg Sommer Revy kom dog hjem med lidt hæder, da Rasmus Krogsgaard blev kåret til årets revyforfatter. Rasmus Krogsgaard skriver også for Sønderborg Sommer Revy, men vandt prisen for tekster skrevet til Revyperler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var 38. gang, at Revyernes Revy blev afviklet og for 9. sommer i træk blev arrangementet afholdt i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken.

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...