Inner Wheel giver penge til Mødrehjælpen

9. december 2019 Sønderborg

Inner Wheel Sønderborg har spillet julebanko og det har medført et flot beløb på 3.025 kroner til Mødrehjælpens fortsatte arbejde for udsatte og sårbare børnefamilier. Pengene blev overrakt i Mødrehjælpens genbrugsbutik på Perlegade.

“Butikken bugner af rigtig fine ting og fint tøj til familiens yngste børn, så gør en god handel og støt samtidig et godt formål”, skriver Mødrehjælpen.

Inner Wheel Danmark og Mødrehjælpen har for nylig besluttet at indgå et samarbejde i de næste tre år.  Baggrunden for samarbejdets indgåelse er, at Inner Wheels Internationale hjælpeprojekt de kommende tre år skal støtte kvinder og piger – ”Caring for Women and girls” – med det mål at give dem et bedre liv – en bedre fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødrehjælpen og Inner Wheel er et rigtig godt match, idet begge organisationer har sammenfaldende værdier og fokusområder.  Mødrehjælpen støtter og styrker udsatte familier gennem professionel rådgivning og frivillige aktiviteter.

For Mødrehjælpen er det allervigtigste at børnene har det godt og får en god barndom, så de bliver i stand til selv at mestre livet.

Mødrehjælpen er afhængig af frivillige hænder, men i særdeleshed også donationer og økonomiske gaver for at de kan forsætte det store arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...