Innovationsministeriet: Ledelse i det offentlige skal være bedre

15. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Borgere skal møde en god service, når de afleverer børnene i børnehave, besøger de ældre på plejehjemmet eller bliver indlagt på et hospital, skriver Altinget.

Derfor præsenterer regeringen med innovationsminister Sophie Løhde i spidsen i dag en ledelseskommission, der skal komme med konkrete anbefalinger til hvordan ledelsen i den offentlige sektor kan forbedres.

”Vi har rigtig mange dygtige og engagerede ledere i den offentlige sektor. Dem vil vi gerne have flere af, fordi bedre ledelse giver ganske enkelt bedre velfærd. Vi har brug for ledere, der skaber rum for fagligheden, sætter fokus på kerneopgaven og skaber sammenhæng på tværs af den offentlige sektor”, siger innovationsminister Sophie Løhde og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor skal vi blive bedre til at lære af de bedste, og vi skal give lederne bedre rammer for at lede.”

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...