Innovationsministeriet: Ledelse i det offentlige skal være bedre

15. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Borgere skal møde en god service, når de afleverer børnene i børnehave, besøger de ældre på plejehjemmet eller bliver indlagt på et hospital, skriver Altinget.

Derfor præsenterer regeringen med innovationsminister Sophie Løhde i spidsen i dag en ledelseskommission, der skal komme med konkrete anbefalinger til hvordan ledelsen i den offentlige sektor kan forbedres.

”Vi har rigtig mange dygtige og engagerede ledere i den offentlige sektor. Dem vil vi gerne have flere af, fordi bedre ledelse giver ganske enkelt bedre velfærd. Vi har brug for ledere, der skaber rum for fagligheden, sætter fokus på kerneopgaven og skaber sammenhæng på tværs af den offentlige sektor”, siger innovationsminister Sophie Løhde og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor skal vi blive bedre til at lære af de bedste, og vi skal give lederne bedre rammer for at lede.”

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...