Integrationsrådet søger tre nye medlemmer

Integrationsrådet søger medlemmer. Arkivfoto
Integrationsrådet søger medlemmer. Arkivfoto
20. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Integrationsrådet inviterer interesserede borgere til suppleringsvalg torsdag den 4. april kl. 17.00-19.00. Mødet holdes i mødelokalet ved Humlehøj-hallerne.

Rådet søger tre nye medlemmer, der brænder for integrationsspørgsmål og ønsker at repræsentere indvandrere og efterkommere i kommunen. Medlemmerne vil spille en central rolle i at fremme etnisk ligestilling i Sønderborg.

For at stille op skal man: Være fyldt 18 år. Kunne læse og tale dansk. Have bopæl i Sønderborg Kommune. Ikke komme fra EU-lande eller Norge. Have en ren straffeattest.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet kan interesserede få et indblik i rådets nuværende projekter og efterfølgende deltage i valget.

Kandidater, der ønsker at stille op, bedes kontakte rådets formand, Imee Nielsen, på [email protected] seneste den 27. marts.

19. april 2024 112, Sydals

Madlavning var årsagen til den voldsomme brand

19. april 2024 112

Torsdag var der brand i et rækkehus på Midthave i Lysabild. “Da vi kom derud fra branden gået gennem taget og der var også ild i taget i nabohuset”, sagde Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jan-Erik Rasmussen, til SønderborgNYT. Politiet har fundet årsagen til branden. “Det ser ud til, at der har været gang i noget madlavning. […]

Læs mere...