International Ciné-Club Sønderborg viser sæsonens sidste film

21. februar 2018 Kultur

Sønderborg International Biograf Club lukker 2017-2018 sæsonen torsdag den 1 marts kl.19.00 i Farverihallen, EUC Syd Sønderborg med en fransk film. Den populære klub viser et nyt kunstværk, ”L’exercice de l’Etat” (” The Minister”), anerkendt i biografcirkler men aldrig vist i Danmark.

Filmen er en fransk-belgisk dramafilm fra 2011, instrueret af Pierre Schöller. Rost for hans skarpe øje på den politiske magt-søgende scene, viser Pierre Schöller i denne politiske fiktion også sårbarheden af en fremtrædende politikerfigur konfronteret med dilemmaer, da han er revet mellem hans overbevisninger og hans pligter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Transportminister Bertrand Saint Jean skal gennemføre en stor reform, som statsministeren ønsker, imod hans og hans medarbejders vilje. En hård kamp for både ministeren og manden, der er forpligtet til at træffe valg, skriver filmklubben i en pressemeddelelse.

Denne film blev tildelt Un Certain Regard Award i Cannes Festival i 2011, og tre Magritte-priser, herunder Best Foreign Fim i Coproduction og Best Actor.

Filmen blev vist i fransk med engelske undertekster. Der er fri entré.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...