International Ciné Club viser sæsonens sidste film: Bird People

28. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag åbner International Ciné Club i Sønderborg dørene op for sidste gang i denne sæson. På lærredet vises et anmelderost fransk romantisk drama.

International Ciné Club har haft en succesfuld sæson med masser af gode internationale film, som de mange besøgende har nydt at se og efterfølgende diskutere. Nu lakker sæsonen mod enden, og afsluttes med den dragende franske storfilm ”Bird People”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen modtog en lang række nomineringer til filmfestivaler både i USA og Frankrig, da den udkom i 2014.

”Bird People” omhandler en ingeniør fra Silicon Valley, der lukker sig inde på sit hotelværelse på et lufthavnshotel, efter at have sagt sit job op og forladt sin kone. Skæbnen vil det, at han kort tid efter støder på en ung fransk stuepige, som han hurtigt får et godt øje til. De to kommer fra vidt forskellige verdener og kulturer, men deres forskellighed er ikke et hindring, måske nærmere tværtimod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen arbejder med temaer som kultur, social status, midtvejskriser og selvsagt romantik, og disse temaer bliver underbygget af et velkomponeret plot og godt skuespil.

Filmen vises kl.18.30 i Farverihallen på EUC Syd.

Som sædvanligt vil aftenen starte med en kort introduktion og slutte med en debat, begge styret af Jaume Castan Pinos, assistant professor på Syddansk Universitet.

Der vil være mulighed for let traktement på stedet.

Der er gratis entré og alle er velkomne.

Når aftenen rundes af, så skal der ventes helt til oktober på International Ciné Clubs næste filmaften.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...