Intet nyt om kvinden som redningsmandskab ledte efter

20. juni 2021 112

Søndag formiddag fortæller vagthavende hos politiet, at der ikke er nyt om den kvinde, der sent lørdag aften blev ledt efter i vandet omkring Alssundbroen.

“Redningsfolkene fandt ikke kvinden og hun har heller ikke selv meldt sig”, siger vagthavende til SønderborgNYT og han tilføjer, at der heller ikke er nogen, som har meldt hende savnet.

“Det kan betyde, at alt er i den skønneste i orden og også, at hun kan drive i land i løbet af nogle dage. Vi ved ingenting”, siger han.

Lørdag aften omkring klokken 22 blev der ringet 112, fordi nogen havde set en midaldrende kvinde iført grøn jakke eller trøje på Alssundbroen – og pludselig var hun væk – og ved du, hvem kvinden er og navnlig hvor hun er, så vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...