Intet nyt om kvinden som redningsmandskab ledte efter

20. juni 2021 112

Søndag formiddag fortæller vagthavende hos politiet, at der ikke er nyt om den kvinde, der sent lørdag aften blev ledt efter i vandet omkring Alssundbroen.

“Redningsfolkene fandt ikke kvinden og hun har heller ikke selv meldt sig”, siger vagthavende til SønderborgNYT og han tilføjer, at der heller ikke er nogen, som har meldt hende savnet.

“Det kan betyde, at alt er i den skønneste i orden og også, at hun kan drive i land i løbet af nogle dage. Vi ved ingenting”, siger han.

Lørdag aften omkring klokken 22 blev der ringet 112, fordi nogen havde set en midaldrende kvinde iført grøn jakke eller trøje på Alssundbroen – og pludselig var hun væk – og ved du, hvem kvinden er og navnlig hvor hun er, så vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...