Iværksætter Service hjælper iværksættere fra nu af

26. februar 2015 Erhverv

Selvom Sønderborg Iværksætter Service er trådt frem på scenen, så er det ikke hele pakken, der er på plads endnu. Den ny direktør har travlt med at lave aftaler med den lange række af frivillige rådgivere, mentorer og andre, der var en del af netværket i det tidligere SET.

Michael Hamann er Vækstrådets iværksætterchef.

Michael Hamann er Vækstrådets iværksætterchef.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Netværket er her jo endnu, selvom det på en måde har ligget i dvale en rum tid”, siger iværksætterchef Michael Hamann til SønderborgNyt. Han vil bruge den næste tid på at møde de forskellige aktører og få lavet nye aftaler, der skal gøre rådgivningen af iværksættere bedre end tidligere.

Deadline

Michael Hamann kan ikke bare lige ringe til rådgiver- og mentornetværket og så er alt kørende efter de nye ideer fra i morgen.

“Jeg har givet mig selv til efter sommerferien til at sætte det hele op, som vi gerne vil have det”, siger Michael Hamann. Heldigvis betyder det ikke, at alt står stille i et halvt år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Iværksættere kan bare komme til mig på Vækstrådets kontorer ligesom de kan komme på iværksættercafeerne”, siger iværksætterchefen. Flere af de frivillige rådgivere er også klar til at hjælpe iværksættere, mens Iværksætter Service i nogle måneder arbejder med at få strukturen på plads.

Michael Hamann lover, at de enkelte iværksættere får en hjælp, der skræddersyes til netop den idé, som de kommer med. Og den røde tråd gennem rådgivningen spindes af rådgivere og mentorer, der har erfaringer og viden fra lignende virksomheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...