Iværksættere skal give mere liv i Nordborg

28. august 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Iværksætterforeningen Nordals er blevet til virkelighed på en stiftende generalforsamling, hvor Anne Dominik blev valgt som formand.

  • Connie Kelting er kasserer og Lis Carstensen er næstformand, siger Anne Dominik til SønderborgNyt. Der er også to suppleanter. Nemlig Thomas Gravenslund og Martin Zeissler.nordborg
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Anne Dominik ser en klar fordel ved, at der er en lille bestyrelse.

  • Så er der ikke langt fra idè til handling, siger hun.

Alle idéer der kan styrke og gavne lokalområdet, vil have relevans for foreningen. Og det første projekt er i støbeskeen.

Nordals mangler et ”Infosted” for turister og ”Velkomstpakke” til nye beboere, så de får oplysninger om mulighederne i hverdag og fritid.

Tanken bag foreningen

Borgere fra Nordals – personer, foreninger og virksomheder, der har til huse eller som påtænker at bosætte sig på Nordals er den korte beskrivelse af foreningens målgruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem et solidt, lokalt netværk vil ildsjælene skabe gode rammer for iværksættere og mindre virksomheder.

Tanken er også at støtte de personlige og faglige ressourcer i lokalbefolkningen til en fælles indsats, der fremmer udvikling af arbejdspladser på Nordals.

  • Befolkningsudviklingen er vendt på Nordals. Vi har nu en netto tilflytning af borgere, hvoraf hovedparten er på overførselsindkomst, siger Anne Dominik, som har planer om, at mennesker på overførselsindkomst også vil bidrage til, at der kommer mere gang i hjulene på Nordals.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...