Jacob Dinesen på Parkscenen til Nord-Als Musikfestival

19. januar 2018 Kultur

Musikgruppen og sekretariatet bag Nord-Als Musikfestival offentliggør nu, at Jacob Dinesen spiller sommerens eneste udendørs koncert i Sønderjylland på festivalens Parkscene fredag den 8. juni.

Man skal være ualmindelig dårligt opdateret for ikke at kende dette nye kæmpenavn i dansk musik. Jacob Dinesen har tager alle med storm og i 2017 spillede han 100 udsolgte koncerter i Danmark, og som om det ikke var nok, så har artisten med de syddanske rødder netop udsolgt Arena Aabenraa med 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

000 billetter.

Der er med andre ord lagt op til et brag af en koncert, når Dinesen fredag aften kan byde velkommen til en rigtig ”hjemmebanekamp”., skriver musikgruppen i en pressemeddelelse.

Arrangørerne bag Nord-Als Musikfestival melder med stor tilfredshed, at billetsalget igen i år går rigtig godt, faktisk ligger billetsalget markant højere end salget på samme tid sidste år, hvor festivalen endte med gå udsolgt.

Har man planer om en tur på årets festival i Nordborg, kan man derfor med fordel sikre sig en billet nu, for det forventes, at der ikke går lang tid før partout- og fredagsbilletter er udsolgt.

Nord-Als Musikfestival er 8.-9. juni og billetsalget er i fuld gang på musikfestival.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk