Jacob Risgaard: Penge får først værdi når de bruges på at gøre noget godt

10. juni 2022 Sønderborg

Fredag eftermiddag nåede Cool Car Race frem til Ringriderpladsen i Sønderborg, hvor deltagerne i de smarte superbiler skulle konkurrere i den sønderjyske nationalsport, ringridning.

Æ Als Knejte var også kørt til pladsen og det var deres Puch Maxier, som Cool Car Race-deltagerne skulle bruge, når de skulle fange ringen. Det var uden tvivl anderledes at komme fra en Ferrari, Lamborghini eller en Rolls Royce og over på en Puch Maxi.

Cool Car Race er et velgørenheds-arrangement og Jacob Risgård fortæller til SønderborgNYT, at penge i sig selv ikke har værdi:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det får de først, når man bruger dem på at gøre noget godt”.

Efter ringriderdysten kører deltagerne til Hotel Alsik, hvor de først af alt skal nyde en god middag og derefter er der velgørenheds-auktion.

“Det betyder, vi får penge ind fra auktionen. Hertil kommer de penge, som deltagerne betaler for at køre med og så er der også donationer”, siger Jacob Risgaard, som står bag Cool Car Race.

Lørdag klokken 9 kører superbilerne til Bilkas parkeringsplads, hvor en stuntkører skal forsøge at sætte verdensrekord i et stunt på motorcykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...