Jægersoldaten Thomas Rathsack fortæller om korpset

5. marts 2015 Uddannelse

Jægersoldaten Thomas Rathsack vil tirsdag den 17. marts klokken 20 fortælle om sine bevæggrunde for at drage i krig i over to år, samt om jægerkorpsets bærende sammenhængskraft – broderskabet.

Rammen for foredraget er Sønderborg Vandrerhjem.

Efter foredraget er debatten åben.

Elitesoldaten

Thomas Rathsack er bl.a. kendt for bogen ”Jæger, i krig med eliten”, sin medvirken i TV i forbindelse med terrorangrebene i Frankrig og senest i forbindelse med terrorangrebene i København.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil i forbindelse med foredraget være mulighed for at tegne medlemskab af den upolitiske forening Folk & Sikkerhed og således være med til at sætte fokus på det forsvars- beredskabs- og sikkerhedspolitiske område.

Foredraget er arrangeret af Folk & Sikkerhed Sønderjylland, som er en afdeling af den landsdækkende organisation Folk & Sikkerhed.

Foredraget kommer i forlængelse af lokalafdelingens generalforsamling.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...