Jan-Erik Lund igen kåret som årets 7-Eleven-købmand

30. marts 2017 Erhverv

Købmand Jan-Erik Lund, der driver fem Shell 7-Eleven-butikker i blandt andet Sønderborg er for nyligt blevet kåret til årets købmand i Shell 7-Eleven. Det er anden gang, at Jan-Erik Lund tager titlen som årets købmand.

I ni år har Jan-Erik Lund været købmand i Shell 7-Eleven, og på det årlige købmandsmøde for alle landets 7-Eleven købmænd, blev Jan-Erik Lund kåret som årets købmand for anden gang.

“Jan-Erik Lund har opnået fantastiske resultater i løbet af sine ni år i 7-Eleven. Samtidig med at han har øget antallet af butikker, har han evnet at hæve omsætningen og bibeholde de høje butiksstandarder og den gode service. Det er meget imponerende og også noget af det, vi nu belønner ham for”, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i selskabet bag 7-Eleven, i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...