Jan-Erik Lund igen kåret som årets 7-Eleven-købmand

30. marts 2017 Erhverv

Købmand Jan-Erik Lund, der driver fem Shell 7-Eleven-butikker i blandt andet Sønderborg er for nyligt blevet kåret til årets købmand i Shell 7-Eleven. Det er anden gang, at Jan-Erik Lund tager titlen som årets købmand.

I ni år har Jan-Erik Lund været købmand i Shell 7-Eleven, og på det årlige købmandsmøde for alle landets 7-Eleven købmænd, blev Jan-Erik Lund kåret som årets købmand for anden gang.

“Jan-Erik Lund har opnået fantastiske resultater i løbet af sine ni år i 7-Eleven. Samtidig med at han har øget antallet af butikker, har han evnet at hæve omsætningen og bibeholde de høje butiksstandarder og den gode service. Det er meget imponerende og også noget af det, vi nu belønner ham for”, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i selskabet bag 7-Eleven, i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...