Jan Hellesøe med sin LiveTour i Augustenborg

22. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Han trak fuldt hus i Sønderborg, og du kender ham fra DR3’s program ”Fuckr med dn hjrne”.

Nu er chancen for at opleve ham igen, for den 14. november kl. 20 står manipuleringseksperten Jan Hellesøe på scenen i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Jan Hellesøe kommer til Augustenborg. Foto: Pressefoto

Jan Hellesøe kommer til Augustenborg. Foto: Pressefoto

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie ”Fuckr med dn hjrne”, der for nylig har vundet prisen som det mest originale tv program. I programmet udsætter Jan Hellesøe både seerne, og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund

Nu kan du opleve Danmarks førende mentalist på helt nært hold, når han udfører sine forførende manipulationer i Kultursalen. Her vil Jan løfte stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tanke-eksperimenter og andre psykologiske greb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Hellesøe har optrådt i de seneste 17 år af hans liv og har mange års international erfaring fra bl.a. USA.

Glæd dig til Jan Hellesøe LIVE. Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som du sent vil glemme.

 

Du kan sikre dig en billet til 155,- kr. på www.mif.dk/kultur  eller 175,- kr. ved døren der åbnes kl. 19.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aldersgrænse 14 år.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...