Jan Hellesøe med sin LiveTour i Augustenborg

22. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Han trak fuldt hus i Sønderborg, og du kender ham fra DR3’s program ”Fuckr med dn hjrne”.

Nu er chancen for at opleve ham igen, for den 14. november kl. 20 står manipuleringseksperten Jan Hellesøe på scenen i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Jan Hellesøe kommer til Augustenborg. Foto: Pressefoto

Jan Hellesøe kommer til Augustenborg. Foto: Pressefoto

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie ”Fuckr med dn hjrne”, der for nylig har vundet prisen som det mest originale tv program. I programmet udsætter Jan Hellesøe både seerne, og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund

Nu kan du opleve Danmarks førende mentalist på helt nært hold, når han udfører sine forførende manipulationer i Kultursalen. Her vil Jan løfte stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tanke-eksperimenter og andre psykologiske greb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Hellesøe har optrådt i de seneste 17 år af hans liv og har mange års international erfaring fra bl.a. USA.

Glæd dig til Jan Hellesøe LIVE. Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som du sent vil glemme.

 

Du kan sikre dig en billet til 155,- kr. på www.mif.dk/kultur  eller 175,- kr. ved døren der åbnes kl. 19.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aldersgrænse 14 år.

 

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...