Jan Rytkjær Callesen: Ingen politisk medvind til en politiskole i Herning

9. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Ifølge TV2 kommer den nye politiskole til i Herning.

Justitsminister Søren Pind har på vegne af regeringen meldt ud, at politiskolen skal til Herning.

“Men det får han nok ikke retsudvalget – og slet ikke DF med på – fordi vi har sagt, at skolen skal ligge i eksisterende byggeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har også sagt, at der skal gang i opgaven med at uddanne politibetjente i en fart, fordi de mangler her og nu”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

“Når politiskolen skal ind i eksisterende lokaler, så er det oplagte valg stadig Sønderborg Kaserne, fordi den er bygget til undervisning og den kan meget hurtig gøres klar til brug, så der kommer betjente, der kan afløse de mange politifolk, der allerede nu kan stemple ud og hæve deres pension”, siger Jan Rytkjær Callesen og fortæller, at Dansk Folkeparti  ikke kan give medvind til ministerens forslag.

“Fordi meningen med en politiskole mere er, at der skal flere politifolk på gaden hurtigst muligt, så kan vi ikke støtte for en løsning, der først begynder at virke om flere år”, siger Jan Rytkjær Callesen.

Dansk Folkeparti har krævet, at spørgsmålet om placeringen af skolen bliver en del af de igangværende finanslovsforhandlinger og også, at den skal huses i eksisterende byggeri.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

De faldne fra Stormen på Dybbøl blev mindet

18. april 2021 Kultur

Søndag formiddag klokken 10 var der mindehøjtidelighed ved Krigergravene på Dybbøl Banke i anledning af 157-året for Stormen på Dybbøl, hvor 11.000 danske soldater blev angrebet af 37.000 veludrustede preussiske soldater. “Angrebet begyndte – efter flere timers bombardement, klokken 10”, sagde oberstløjtnant Claus Klaris i sin tale. Når vi i dag markerer Dybbøldagen, så er […]

Læs mere...