Jan Rytkjær Callesen: Kasernen på Als er den sikreste ramme til en politiskole

10. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Torsdag aften siger folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT, at det ikke er udelukket, at den vestlige politiskole flytter ind i Sønderborg Kommunes kaserne.

“Der skal være en vis sikkerhed på en politiskole, som sagtens kan blive et mål for eventuelle terrorister”, siger Jan Callesen, som mener, at det med sikkerhed gør kasernen til det helt rigtige valg til uddannelsessted for politibetjente.

“Jeg ved, at Kristian Thulesen Dahl også har nævnt Sønderborgs kaserne som det oplagte valg flere gange i løbet af torsdagen”, siger Jan Rytkjær Callesen.

Jan Rytkjær Callesen fortæller, at den endelige placering af politiskolen endnu ikke er på plads.

Jan Rytkjær Callesen fortæller, at den endelige placering af politiskolen endnu ikke er på plads.

Regeringen foretrækker at placere den kommende politiskole i nyt byggeri i Herning, men det vil DF ikke støtte.

“Vi mener, at skolen skal ind i eksisterende byggeri.

Dels fordi det er billigere og dels fordi den kommer hurtige i gang med at uddanne de betjente, der er så stor mangel på”, siger Jan Rytkjær Callesen.

DF opfordrer justitsministeren til at samle partierne, der står bag politiforliget og finde en bedre placering end i nybyggeri i Herning.

“Og her vil Kasernen i Sønderborg blive diskuteret igen – og denne gang også ud fra det med sikkerhed”, siger Jan Rytkjær Callesen.

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...