Jeanne Boel fik Årets Thorleif-pris

7. august 2015 Kultur

Jeanne Boel blev noget overrasket i finalen i Nykøbing F-Revyen, hvor Leif og Johnna Maibom pludselig trådte ind på scenen for at overrække hende Thorleif- prisen.

Jeanne Boel har været med i Sønderborg to gange.

Jeanne Boel har været med i Sønderborg to gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeanne Boel vidste selvfølgelig godt, at der var gode kolleger i salen. For Johnna og Leif Maibom fra Sønderborg Sommer Revy var traditionen tro mødt op for at se, hvad deres kolleger havde fundet på. Så alt var sådan set normalt.

Men kun indtil finalen, hvor Nykøbing F-revyens direktør Flemming Krøll afbrød finalen og gav Leif ordet.

Og så afslørede Leif, at han og fruen også var i Nykøbing for at uddele “Årets Thorleif’”.

Mange troede, det var Flemming Krøll, der jo fejrer 25 års revyjubilæum i revyen i år, der skulle have prisen, men den har han for længst fået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom begrundede valget ved bl.a. at rose Jeanne for hendes utrættelige arbejde for den danske revy. Faktisk kan Jeanne i år fejre, at det er 30 år siden, hun debuterede som revyskuespiller. Og det var netop i Nykøbing F-revyen.

Siden har Jeanne spillet revy over hele landet, blandt andet to sæsoner i Sønderborg, og der er nærmest ikke den revy, hun ikke har medvirket i. Og det er ikke kun som skuespiller.

Jeanne, der jo er tidligere danser, har også koreograferet mange revyer, og i de seneste år er Jeanne også begyndt at instruere revyer, ligesom hun flere gange har bevist, at hun er også er kvinde for en sjov revytekst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så Jeanne er jo i virkeligheden en multirevykunstner med 30 år på bagen og masser af sjove år foran sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...