Jeanne Boel fik Årets Thorleif-pris

7. august 2015 Kultur

Jeanne Boel blev noget overrasket i finalen i Nykøbing F-Revyen, hvor Leif og Johnna Maibom pludselig trådte ind på scenen for at overrække hende Thorleif- prisen.

Jeanne Boel har været med i Sønderborg to gange.

Jeanne Boel har været med i Sønderborg to gange.

Jeanne Boel vidste selvfølgelig godt, at der var gode kolleger i salen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Johnna og Leif Maibom fra Sønderborg Sommer Revy var traditionen tro mødt op for at se, hvad deres kolleger havde fundet på. Så alt var sådan set normalt.

Men kun indtil finalen, hvor Nykøbing F-revyens direktør Flemming Krøll afbrød finalen og gav Leif ordet.

Og så afslørede Leif, at han og fruen også var i Nykøbing for at uddele “Årets Thorleif’”.

Mange troede, det var Flemming Krøll, der jo fejrer 25 års revyjubilæum i revyen i år, der skulle have prisen, men den har han for længst fået.

Leif Maibom begrundede valget ved bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

at rose Jeanne for hendes utrættelige arbejde for den danske revy. Faktisk kan Jeanne i år fejre, at det er 30 år siden, hun debuterede som revyskuespiller. Og det var netop i Nykøbing F-revyen.

Siden har Jeanne spillet revy over hele landet, blandt andet to sæsoner i Sønderborg, og der er nærmest ikke den revy, hun ikke har medvirket i.

Og det er ikke kun som skuespiller.

Jeanne, der jo er tidligere danser, har også koreograferet mange revyer, og i de seneste år er Jeanne også begyndt at instruere revyer, ligesom hun flere gange har bevist, at hun er også er kvinde for en sjov revytekst.

Så Jeanne er jo i virkeligheden en multirevykunstner med 30 år på bagen og masser af sjove år foran sig..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...