Jeanne Boel: Nu skal revynumrene bare gentages, gentages og gentages

23. maj 2016 Kultur
Jeanne Boel og Rikke Buch Bendtsen øver, øver og øver.

Jeanne Boel og Rikke Buch Bendtsen øver, øver og øver.

Jeanne Boel har været med på scenen i Sønderborg Sommerrevy i to omgange og i år skal hun både have roller og instruere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det går rigtigt godt. Selv revydirektøren gør, som jeg siger. Man må sige, han virkeligt har giver mig plads og det er da noget af en tillidserklæring, når man tænker på, det er indholdet i hans pengepung, der er på spil”, siger Jeanne Boel til SønderborgNYT.

“Vi er derhenne, hvor alle numrene er instrueret færdig og nu skal de gentages og gentages, så de bare sidder der”, siger hun.

I den kommende uge er der fuldt hold på revyen. Musikere og teknikere er med, når der øves.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kostumerne er også tæt på klar, så vi skal også have skiftet mellem numre kørt på plads. Det er ikke et spørgsmål om, om vi kan nå at klæde om, men hvordan vi når det”, siger Jeanne Boel.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Den allerførste gang

Rikke Buch Bendtsen er helt ny på holdet i Sønderborg Sommerrevy.

Rikke Buch Bendtsen har tidligere været på scenen i forestillinger, der besøgte Sønderborg Teaterforening.

Rikke Buch Bendtsen har tidligere været på scenen i Sønderborg i forestillinger, der besøgte teaterforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har hørt om Leif og Johnna Maibom og om, at hele holdet får en virkelig god behandling hernede – og det må jeg virkeligt sige, at vi får”, siger Rikke Buch Bendtsen til SønderborgNYT.

I et revynummer er der ikke langt mellem intro og pointe, så der er et stort pres, fordi “varen” skal leveres i en fart. Og det er instruktøren, der retter ind og ud på skuepillerne, så historien serveres så godt og effektivt som muligt.

“Og her mærker jeg de fordele, der er ved, at Jeanne Boel selv har prøvet alle funktioner på en scene. Hun ved, hvordan vi har det og hvordan vi tænker, så hun er der, når vi har brug for det”, siger Rikke Buch Bendtsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil opleve Herfra til Folkeligheden, som er titlen på årets sommerrevy, så er det sådan, at jo tidligere du køber billet, des større er chancerne for en rigtig god plads på rækkerne.

Bestil din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49