Jesper Lundgaard i flere roller ved En Søndag på Als

18. juli 2014 Kultur
Jesper Lundgaard.

Jesper Lundgaard.

Når musikken begynder til En Søndag på Als i slotsparken ved Augustenborg Slot den 24. august, så er det med et program, der er sat sammen af blandt andre Slesvigsk Musikkorps.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og jeg har også været med til at lave det, siger Jesper Lundgaard til Sønderborg Nyt. Og selvom der skal holdes fast i traditionerne, så er der en lille fornyelse.

– Vi har en rød tråd, der hedder highlight på highlight på highlight, siger Jesper Lundgaard. Det betyder, at publikum kommer til at høre en lang række numre, som de kender.

Tilbage igen

Jesper Lundgaard er ikke ny på scenen til En Søndag på Als.

– Jeg har været med mange gange og var for resten også med den allerførste gang, siger han. Han har været lidt on and off og det er nogle år siden, han sidst var med.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og nu er jeg tilbage igen og har flere opgaver end tidligere, siger Jesper Lundgaard. Udover at han har været med til at vælge musikken, så skal han synge og han skal også være konferencier og guide publikum gennem hele programmet.

Ved dette års koncert har Jesper Lundgaard fået Birthe Kjær med.

– Hun er en dejlig sangerinde, der altid gør det fantastisk, siger han.

Du kan vinde en billet til oplevelsen HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...