Joan Lott Carlsen fejrer 15 år med Rejsebureauet Travel ALOTT

11. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Rejsebureauet Travel ALOTT kan i år holde 15 års jubilæum og fejrer det med at udvide med et helt nyt program i Chile, som de første i Danmark.

ALOTT blev grundlagt i 2001 af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten, der efter opfordring fra samarbejdspartnere, der manglede repræsentation i Danmark.workholiday-au

De første år var der mest fokus på Work & Travel-ophold i Australien og Au Pair in America-programmet i USA.

Det har udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer efterhånden som efterspørgslen er opstået.

Sammen med den større efterspørgsel voksede ALOTT også ud af rammerne og flyttede ind i lokalerne på Sankt Jørgens Gade i Sønderborg, og har nu seks ansatte.

Efter 15 år i rejsebranchen kan ALOTT nu tilbyde programmer i 22 forskellige lande, en bred vifte af tilbud lige fra frivilligt arbejde i Afrika til virksomhedspraktik i Canada.

På trods af regeringens ønske om at de unge skal hurtigt igennem uddannelsessystemet og droppe sabbatårene oplever ALOTT en stigning i antallet af deltagere.

”Vi oplever en voksende interesse for vores programmer” fortæller Joan Lott Carlsen, og fortæller videre om hvordan hun har oplevet udviklingen gennem de seneste 15 år:

”Vi oplever en stigning i antallet af deltagere, men den helt store forandring er, at de unges rejser bliver kortere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Førhen bookede de rejser på 6-12 måneders varighed, nu er det rejser på 1-3 måneder, men til gengæld kommer mange af de kunder tilbage på et senere tidspunkt og booker en ny rejse”.wildlife-afrika

”Ud over at vi tydeligt kan se en ændring i de unges forbrugsmønster, så er det også sjovt at se hvordan populariteten skifter mellem vores destinationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I starten var Australien den helt store backpacker magnet og stod for 70 % af vores samlede salg. Så kunne vi se at der ikke var så mange, der tilbød frivilligt arbejde med dyr, derfor startede vi programmer i Afrika.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og vi sælger rigtig mange rejser til Afrika nu”, fortæller Joan Lott Carlsen i en pressemeddelelse.

Travel ALOTT sælger rejser til unge mellem 18 og 30 år.

Aldersbegrænsningen ligger i visumreglerne, men der er også programmer, der ikke har nogen øvre aldersgrænse.

”Vi har hovedsageligt med unge mennesker at gøre, og derfor har vi meget fokus på kvaliteten og trygheden i de programmer vi tilbyder”, fortæller Joan Lott Carlsen og siger videre:

”Vi har et mangeårigt samarbejde med vores partnere i udlandet, og besøger selv programmerne for at sikre en høj kvalitet, og vi bruger lokale partnere, som kender til kulturen i netop deres land og område”.

ALOTT bestræber sig på at hjælpe de unge til at få en oplevelse for livet, en oplevelse der giver hår på brystet, erfaring, nye bekendtskaber og troen på sig selv.

ALOTT tager også med jævne mellemrum på messer og konferencer for at se, hvad der rører sig på rejsefronten.

”Vi vil så gerne give noget specielt til vores kunder, og det handler også om at kunne tilbyde et unikt produkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor følger vi hele tiden med i, hvad der er populært, og hvor vi måske kan differentiere os fra de andre. Ligesom vores kunder udvikler sig, så gør vi jo også, og derfor kan vi nu også tilbyde praktik og Work Exchange i Chile, som de første i Danmark, ligesom vi er ved at ligge sidste hånd på et nyt Work & Travel program i Japan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er virkeligt spændende”.

Joan Lott Carlsen er slet ikke i tvivl om at den gode fremgang vil fortsætte.

”Vi har mange planer vi gerne vil have ført ud i livet så vi napper lige 15 år mere”, siger hun.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sønderborg

Tre mænd dømt for vold

16. april 2021 112

En 44-årig mand, bosnisk statsborger med bopæl i Sønderborg, blev fredag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt tre års fængsel samt udvisning for bestandig for vold og trusler mod polititjenestemænd samt ulovlig besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. Hændelsen fandt sted midt i august 2020, hvor betjente fra Syd- og Sønderjyllands Politi […]

Læs mere...