Joan Lott Carlsen fejrer 15 år med Rejsebureauet Travel ALOTT

11. november 2016 Erhverv

Rejsebureauet Travel ALOTT kan i år holde 15 års jubilæum og fejrer det med at udvide med et helt nyt program i Chile, som de første i Danmark.

ALOTT blev grundlagt i 2001 af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten, der efter opfordring fra samarbejdspartnere, der manglede repræsentation i Danmark.

De første år var der mest fokus på Work & Travel-ophold i Australien og Au Pair in America-programmet i USA.

Det har udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer efterhånden som efterspørgslen er opstået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med den større efterspørgsel voksede ALOTT også ud af rammerne og flyttede ind i lokalerne på Sankt Jørgens Gade i Sønderborg, og har nu seks ansatte.

Efter 15 år i rejsebranchen kan ALOTT nu tilbyde programmer i 22 forskellige lande, en bred vifte af tilbud lige fra frivilligt arbejde i Afrika til virksomhedspraktik i Canada.

På trods af regeringens ønske om at de unge skal hurtigt igennem uddannelsessystemet og droppe sabbatårene oplever ALOTT en stigning i antallet af deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi oplever en voksende interesse for vores programmer” fortæller Joan Lott Carlsen, og fortæller videre om hvordan hun har oplevet udviklingen gennem de seneste 15 år:

”Vi oplever en stigning i antallet af deltagere, men den helt store forandring er, at de unges rejser bliver kortere. Førhen bookede de rejser på 6-12 måneders varighed, nu er det rejser på 1-3 måneder, men til gengæld kommer mange af de kunder tilbage på et senere tidspunkt og booker en ny rejse”.

”Ud over at vi tydeligt kan se en ændring i de unges forbrugsmønster, så er det også sjovt at se hvordan populariteten skifter mellem vores destinationer. I starten var Australien den helt store backpacker magnet og stod for 70 % af vores samlede salg. Så kunne vi se at der ikke var så mange, der tilbød frivilligt arbejde med dyr, derfor startede vi programmer i Afrika. Og vi sælger rigtig mange rejser til Afrika nu”, fortæller Joan Lott Carlsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Travel ALOTT sælger rejser til unge mellem 18 og 30 år.

Aldersbegrænsningen ligger i visumreglerne, men der er også programmer, der ikke har nogen øvre aldersgrænse.

”Vi har hovedsageligt med unge mennesker at gøre, og derfor har vi meget fokus på kvaliteten og trygheden i de programmer vi tilbyder”, fortæller Joan Lott Carlsen og siger videre:

”Vi har et mangeårigt samarbejde med vores partnere i udlandet, og besøger selv programmerne for at sikre en høj kvalitet, og vi bruger lokale partnere, som kender til kulturen i netop deres land og område”.

Artiklen fortsætter under annoncen

ALOTT bestræber sig på at hjælpe de unge til at få en oplevelse for livet, en oplevelse der giver hår på brystet, erfaring, nye bekendtskaber og troen på sig selv.

ALOTT tager også med jævne mellemrum på messer og konferencer for at se, hvad der rører sig på rejsefronten.

”Vi vil så gerne give noget specielt til vores kunder, og det handler også om at kunne tilbyde et unikt produkt. Derfor følger vi hele tiden med i, hvad der er populært, og hvor vi måske kan differentiere os fra de andre. Ligesom vores kunder udvikler sig, så gør vi jo også, og derfor kan vi nu også tilbyde praktik og Work Exchange i Chile, som de første i Danmark, ligesom vi er ved at ligge sidste hånd på et nyt Work & Travel program i Japan. Det er virkeligt spændende”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Joan Lott Carlsen er slet ikke i tvivl om at den gode fremgang vil fortsætte.

”Vi har mange planer vi gerne vil have ført ud i livet så vi napper lige 15 år mere”, siger hun.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...