Joan Lott Carlsen: SSRF skal sætte spotlight på Sønderborg

22. marts 2016 Erhverv

Den første tid Joan Lott Carlsen havde Travel ALOTT sad hun alene på kontoret og sendte unge mennesker ud i verden – og  netop dét, at hun sad alene, var afgørende for, at hun i sin tid meldte sig ind i Sønderborg Salgs- og Reklame- Forening, SSRF.

dk/wp-content/uploads/2014/04/IMG_3556-286×300.jpg” alt=”Joan Lott Carlsen er formand i SSRF.” width=”286″ height=”300″ /> Joan Lott Carlsen er formand i SSRF.

“Det vrimlede jo ikke med rejsebureauer i Sønderborg, som jeg kunne netværke med og jeg syntes, det kunne være spændende at møde mennesker fra andre brancher, så SSRF virkede som en god idé”, siger Joan Lott Carlsen, som i dag er formand for foreningen.

“Jeg synes, der er godt at være med i en forening, hvor både det faglige indhold og det sociale tæller”, siger hun. Og ved det seneste arrangement, hvor det handlede om at bruge sociale medier, blev både butiksejere, industrifolk og reklamefolk klædt godt på med viden om den verden.

Sæt spot på Sønderborg

Lige fra starten, for snart 65 år år siden, har SSRF hele tiden haft som mål at få fokus på Sønderborg. Det gælder stadig.

“Vi vil jo gerne have turister og vi vil gerne have at rigtigt mange kommer og handler i Sønderborg. Uanset om de skal have kulturoplevelser, klimaløsninger, hotelophold eller en tur rundt i butikkerne”, siger Joan Lott Carlsen tildownload SønderborgNYT.

“Så målet med at mødes på kryds og tværs af brancher er, at vi finder måder at gøre opmærksom på Sønderborg og hinanden på. Altså mødes vi ikke bare for at mødes, men for at få noget med hjem, som vi kan arbejde videre med”, siger formanden. Måske er teorien, at hvis alle gør lidt, så bliver den samlede indsats ret stor.

Alle er velkommen

Tilbage i 1951, hvor det hele begyndte, var SSRF delt skarpt op med et antal fra detailhandlen, et antal fra industrien og halvdelen fra reklamebranchen.

“Men i dag er enhver, der har lyst til at være med i et spændende netværk, hvor målet er at lære nyt, velkommen”, siger formand Joan Lott Carlsen.

Joan Lott Carlsen har været formand, siden hun overtog posten efter Trine Lindén for cirka tre år siden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk