Jobcenter: Regler gør syge “raske”

26. februar 2015 Samfund

59-årige Alice Hansen fra Sønderborg har af flere læger fået diagnoserne stress, depression og slid i både nakke og skuldre.

Alligevel har Sønderborg kommune erklæret hende rask nok til at tage arbejde med visse skånehensyn og smækket kassen i.

“Jeg bliver så ked af det og frustreret. Jeg kan ikke forstå, at jeg skal behandles på den måde, når jeg har arbejdet altid. Det er bestemt ikke sådan, jeg havde tænkt, at mine gamle dage skulle ende”, siger Alice Hansen til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommune: Vi følger loven

I Sønderborg kommune understreger direktør på området Tim Hansen, at man har fulgt de gældende sygedagpengeregler.jobcenter

“Også i den her sag har vi forsøgt at lave en afgørelse, som lever op til lovens intentioner. Det mener, vi også, at vi har gjort på en ordentlig måde. Det er derfor, at vi får Ankestyrelsen til lige at se sagen igennem for at se, om vi har fulgt det lovgrundlag, der ligger”, fortæller Tim Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folketingets Beskæftigelsesudvalg vil nu sammen med ministeren kigge nærmere på problemet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...