“Jønne” og “Bomber” kommer hjem til Egen

10. december 2015 Kultur

Fodboldklubben Egen Ungdoms- & Idrætsforening er i gang med oprustningen til den nye sæson. Klubben har fokus på at styrke klubbens 1. hold, men også fokus på dygtige spillere, som kan styrke bredden i truppen.

"Jønne" og "Bomber" er igen hjemme i EUI. Foto: EUI

“Jønne” og “Bomber” er igen hjemme i EUI. Foto: EUI

Artiklen fortsætter under annoncen

I den forbindelse har klubben hermed fornøjelsen af at kunne offentliggøre, at Kim ”Bomber” Hansen vender tilbage til Egen UI og den grønne trøje. Vi er utrolig glade for, at Kim har valgt at vende tilbage til klubben og samtidig også enormt stolte over hans beslutning. skriver EUI i en pressemeddelelse.

Kim”Bomber” Hansen vender ikke kun tilbage til klubben som spiller – der er også lavet en etårig aftale, så han bliver spillende assistenttræner for klubbens nye førsteholdstræner Olav Jessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gevinst for træneren

Det er en rigtig god løsning for klubben, der både får en dygtig spiller med høj kvalitet og næse for mål samt en assistenttræner med erfaring og som kender klubben indefra. Det giver mulighed for, at Kim ”Bomber” Hansen  kan hjælpe klubbens nye førsteholdstræner Olav Jessen fra dag et – både i forhold til trænerdelen og med alt det der foregår i kulissen, som en ny træner ikke kender til.

Kim ”Bomber” Hansen vender tilbage til Egen UI efter to år i barndomsklubben Nordals Boldklub, NB, – det første år som spiller, og det andet år som spillende træner. I de to år nåede Kim både at rykke op og ned med NB.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kim ”Bomber” Hansen har tidligere spillet syv år i klubben, inden hans lille afstikker/udlån til NB. Her spillede han 232 turneringskampe for klubbens 1. hold, og han lavede imponerende 212 mål. Vi håber, at vi kan få Kim tilbage på det niveau han havde dengang, hvor han fik skabt sit navn ”Bomber” – han var frygtet af alle forsvar i serie 1 og Jyllandsserien.

Vikar og natarbejder

Til daglig arbejder Kim”Bomber” Hansen  som vikar på Nordals Skolen og har natarbejde på Linak. Og så træner han u15 piger i NB. Kim er 27 år gammel og bor i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

"Bomber" skal både hjælpe træneren og score en masse mål. Foto: EUI

“Bomber” skal både hjælpe træneren og score en masse mål. Foto: EUI

Artiklen fortsætter under annoncen

Kim ”Bomber” Hansen fortæller, at det er lysten og motivationen til at træne og spille kamp på et højere niveau igen, der har fået ham til at vende hjem til Egen UI – og at det går skiftet endnu mere attraktivt, at han kan få trænerefaring.

”Målsætningen for klubbens førstehold må være at vende tilbage til Jyllandsserien,og om det bliver første sæson eller anden må tiden vise. Nu starter vi som trænerteam og spillertrup fra 0 og skal igennem en opbygningsfase”, siger Kim ”Bomber” Hansen.

Matias ”Jønne” Jensen vender også tilbage til EUI

Klubben kan samtidig med præsentationen af Kim ”Bomber” Hansen som ny spiller i klubben også sige velkommen tilbage til Matias ”Jønne” Jensen, som vender hjem til klubben efter en enkelt sæson i SUB Sønderborg, hvor han spillede serie 3.

Matias “Jønne” Jensen spillede tre sæsoner i den grønne, hvor han hovedsageligt optrådte på klubbens 1. hold. Her blev det til 24 kampe og 4 mål. “Jønne” er 21 år gammel og kan spille alle pladser på banen. Han fortæller, at målet med skiftet er at kæmpe sig til en plads på 1. holdet.

Egen UI byder både Kim ”Bomber” Hansen og Matias ”Jønne” Jensen velkommen tilbage, og vi ser frem til at se Jer i den grønne trøje igen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk