Jørgen Jørgensen: Jeg har stadig noget at byde på

7. september 2016 Politik

Formanden for SF i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, stiller op til byrådsvalget 2017.

“Jeg synes, der er mange ting, der skal gøres anderledes og det vil jeg gerne fortælle  og prøve at påvirke”, siger Jørgen Jørgensen.

“For eksempel er det tudetosset, at byrådet lige har bestemt, at ælde skal have frossen mad kørt herned fra et sted langt oppe i Jylland”, siger han.

“Der er vedtaget en fødevarestrategi, som går ud på, at kommunen skal handle lokalt og vi har en klimastrategi”, siger Jørgen Jørgensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Jørgensen så meget hellere, der blev lavet mad på alle plejehjem i kommunen – og de enkelte plejehjem kunne levere til hjemmeboende ældre i deres nærområde.

“Og det er bedre for miljøet, hvis plejecentrene kørte ældremaden ud i elbiler”, siger han. Nu er håbet, at kommunen ikke laver en aftale med deres leverandør af frossen mad, som rækker mere end et år frem.

Jørgen Jørgensen underviser på Statsskolen i Sønderborg, hvor han – ligesom sine elever på tredje år – er i gang med at runde af.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ville ikke stoppeop til sommerferien, fordi jeg synes ikke, mine elever skulle have ny lærer det sidste år inden eksamen”, siger Jørgen Jørgensen.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...