Jørgen Jørgensen: Jeg har stadig noget at byde på

7. september 2016 Politik

Formanden for SF i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, stiller op til byrådsvalget 2017.

“Jeg synes, der er mange ting, der skal gøres anderledes og det vil jeg gerne fortælle  og prøve at påvirke”, siger Jørgen Jørgensen.

“For eksempel er det tudetosset, at byrådet lige har bestemt, at ælde skal have frossen mad kørt herned fra et sted langt oppe i Jylland”, siger han.

“Der er vedtaget en fødevarestrategi, som går ud på, at kommunen skal handle lokalt og vi har en klimastrategi”, siger Jørgen Jørgensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Jørgensen så meget hellere, der blev lavet mad på alle plejehjem i kommunen – og de enkelte plejehjem kunne levere til hjemmeboende ældre i deres nærområde.

“Og det er bedre for miljøet, hvis plejecentrene kørte ældremaden ud i elbiler”, siger han. Nu er håbet, at kommunen ikke laver en aftale med deres leverandør af frossen mad, som rækker mere end et år frem.

Jørgen Jørgensen underviser på Statsskolen i Sønderborg, hvor han – ligesom sine elever på tredje år – er i gang med at runde af.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ville ikke stoppeop til sommerferien, fordi jeg synes ikke, mine elever skulle have ny lærer det sidste år inden eksamen”, siger Jørgen Jørgensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...