Jørgen Jørgensen: Jeg har stadig noget at byde på

7. september 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Formanden for SF i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, stiller op til byrådsvalget 2017.

“Jeg synes, der er mange ting, der skal gøres anderledes og det vil jeg gerne fortælle  og prøve at påvirke”, siger Jørgen Jørgensen.

“For eksempel er det tudetosset, at byrådet lige har bestemt, at ælde skal have frossen mad kørt herned fra et sted langt oppe i Jylland”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

sf

“Der er vedtaget en fødevarestrategi, som går ud på, at kommunen skal handle lokalt og vi har en klimastrategi”, siger Jørgen Jørgensen til SønderborgNYT.

Jørgen Jørgensen så meget hellere, der blev lavet mad på alle plejehjem i kommunen – og de enkelte plejehjem kunne levere til hjemmeboende ældre i deres nærområde.

“Og det er bedre for miljøet, hvis plejecentrene kørte ældremaden ud i elbiler”, siger han. Nu er håbet, at kommunen ikke laver en aftale med deres leverandør af frossen mad, som rækker mere end et år frem.

Jørgen Jørgensen underviser på Statsskolen i Sønderborg, hvor han – ligesom sine elever på tredje år – er i gang med at runde af.

“Jeg ville ikke stoppeop til sommerferien, fordi jeg synes ikke, mine elever skulle have ny lærer det sidste år inden eksamen”, siger Jørgen Jørgensen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk