Jørn Thrane hædret og genvalgt som Ligeværd-formand

10. maj 2016 Sønderborg

Fra Landsforeningen Ligeværds hovedkontor i Aarhus deltog en repræsentant i lokale Ligeværds generalforsamling tirsdag aften. Både for at opleve Ligeværd i Sønderborg og også for at overbringe en hilsen til formand Jørn Thrane, der kan fejre 10 års jubilæum.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 51)

“På kontoret i Aarhus er du kendt for at være meget arbejdsom og du får forandret mange ting. Du hjælper mange børn og unge, så de får bedre forhold – og du er kendt for at blive ved og ved”, siger hovedkontorets repræsentant.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På kontoret er du også kendt for at holde os i gang på den gode måde og vidt og bredt er du kendt som af de store i Ligeværd”, siger hun.

Jørn Thrane får en gave fra hovedkontoret.

Jørn Thrane får en gave fra hovedkontoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørn Thrane afslører, at hans drivkraft er, at kommunen skal give alle børn og unge en anstændig behandling.

Tak fra de lokale foreningsvenner

“Du er altså nogle gange sej at bide skeer med og vi er ikke altid enige. Men det bliver vi og vi finder en vej”, siger næstformand Gitte Beier.

“Du er en stor inspirator og det er rart at vide, du altid stiller dig bag os, når vi arbejder med svære sager”, siger hun.

Fritstiller sig selv

Hvert eneste år har Jørn Thrane sat formandsposten på valg til generalforsamlingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der iblandt os er en eller anden, der vil være bedre til opgaven end jeg, så skal der da ske et skifte”, siger Jørn Thrane til SønderborgNYT.

Jørn Thrane blev genvalgt som formand og Allan Mortensen tager også en periode mere i bestyrelsen. Det samme gør Christina Poulsen og Benedikte Daabæk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk