Johnna Maibom åbner revyens billettelefon

23. november 2015 Kultur

“Flere og flere af vore kunder er begyndt at købe gavekort som den perfekte julegave til ham/ hende, der har alt, siger Johnna Maibom i en pressemeddelelse.revy 16

Og det salg har faktisk været stærkt stigende de seneste par år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor fik vi for et par år siden lavet nogle specielle gavekort klar til brug. Og i år har vi altså taget konsekvensen og åbner telefonerne en uge, så alle har mulighed for at få fat i os pr telefon eller mail”, siger Johnna Maibom. Man er naturligvis også velkommen til at møde op personligt på billetkontoret i Teaterfoyeren på Sønderborg Teater.

Ellers er billetsalget nu kun i gang pr. mail bestilling, men det er til gengæld gået helt forrygende.

Der er således kommet bestilling på en hel forestilling fra Ældrerådet i Sønderborg, hvilket så har betydet, at der allerede nu er sat en ekstraforestilling på.

“Vi startede med at sætte 43 forestillinger på”, siger Leif Maibom.

“Men nu er vi altså oppe på 44, og vi har allerede solgt langt over 5.000 billetter, hvilket er noget mere end sidste år revyved samme tid”, siger han.

Revyparret regner med, at de inden jul har solgt mere end 25% af samtlige 22.000 billetter, så det er jo en skøn før-julegave til hele revy-jubilæumsholdet.

Billettelefonen – 74 42 87 02 – åbner mandag den mandag den 30.november og lukker igen fredag den 4. december.
Der er åbent medlem kl.11,00 og 17,00, og revyens to julepyntede billetsælgere Johnna Maibom og Lene Ebbesen sidder klar ved telefonerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk