Johnna Maibom åbner revyens billettelefon

23. november 2015 Kultur

“Flere og flere af vore kunder er begyndt at købe gavekort som den perfekte julegave til ham/ hende, der har alt, siger Johnna Maibom i en pressemeddelelse.revy 16

Og det salg har faktisk været stærkt stigende de seneste par år.

“Derfor fik vi for et par år siden lavet nogle specielle gavekort klar til brug. Og i år har vi altså taget konsekvensen og åbner telefonerne en uge, så alle har mulighed for at få fat i os pr telefon eller mail”, siger Johnna Maibom. Man er naturligvis også velkommen til at møde op personligt på billetkontoret i Teaterfoyeren på Sønderborg Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellers er billetsalget nu kun i gang pr. mail bestilling, men det er til gengæld gået helt forrygende.

Der er således kommet bestilling på en hel forestilling fra Ældrerådet i Sønderborg, hvilket så har betydet, at der allerede nu er sat en ekstraforestilling på.

“Vi startede med at sætte 43 forestillinger på”, siger Leif Maibom.

“Men nu er vi altså oppe på 44, og vi har allerede solgt langt over 5.000 billetter, hvilket er noget mere end sidste år revyved samme tid”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyparret regner med, at de inden jul har solgt mere end 25% af samtlige 22.000 billetter, så det er jo en skøn før-julegave til hele revy-jubilæumsholdet.

Billettelefonen – 74 42 87 02 – åbner mandag den mandag den 30.november og lukker igen fredag den 4. december.
Der er åbent medlem kl.11,00 og 17,00, og revyens to julepyntede billetsælgere Johnna Maibom og Lene Ebbesen sidder klar ved telefonerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...