Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Johnna Maibom: Jeg giftede mig med en kommende skoleinspektør

30. maj 2014 Kultur

Johnna Maibom er naturligvis også en del af Sønderborg Sommerrevy og det har hun været helt fra starten. De første 10 år var hun med på scenen, men så satte hun sig fuldtids på billetsalg og regnskaber.

Leif og Johnna Maibom byder velkommen til revy-premiere nummer 33 lørdag.

Leif og Johnna Maibom byder velkommen til revy-premiere nummer 33 lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og nu er vi dér, hvor jeg trapper mere og mere ned. Ganske enkelt fordi jeg er ved at blive gammel, siger Johnna Maibom til Sønderborg Nyt. Heldigvis har hun god hjælp fra Lene Ebbesen og Ulla Bonde Jensen, der også har plads bag billetskranken i Sønderborg Teater.

Fandt sammen i Lysabild

Leif og Johnna Maibom mødte hinanden på Lysabild Skole, hvor de begge var lærere. Johnna Maibom havde set fremtiden i krystalkuglen og var glad og tilfreds.

– Jeg blev gift med en kommende skoleinspektør. Det tvivlede jeg slet ikke på, for Leif kan altså godt li’ at bestemme, siger hun. Men deres interesse for revy ændrede scenen og Johnna Maibom er ikke i tvivl om, at det er bedre, Leif Maibom blev revydirektør end skoleinspektør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revy hele året

Ægteparret Maibom arbejder ikke kun med revy i sæsonen. Det er et arbejde og en fornøjelse, som de bruger hele året på.untitled (4)

– Men i efteråret plejer vi at tage en ferie sydpå, siger Johnna Maibom.

Allerede når Sønderborg Sommerrevy slutter, så skal der tænkes på den næste revy. Det gælder om at få kontrakterne i hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vil helst have kontrakter med skuespillerne inden august. Det gælder om at være hurtig, for der er jo andre, der også er på udkig, siger Johnna Maibom. Og når kontrakterne er skrevet under, så skal hendes mand sikkert i gang med at gøre klar til en efterårs-turné.

– Der er noget om, at Leif, Flemming Krøll og Flemming Jensen skal rundt med nogle revynumre og så skal der sikkert skrives til det, siger Johnna Maibom. Selvom det betyder, at hendes mand skal væk hjemmefra i adskillige dage, så synes Johnna Maibom, det er en god idé:

Artiklen fortsætter under annoncen

– De er jo gode, de gamle mænd, siger hun.

Lene Ebbesen er halvdelen af staben i Johnn Maiboms billet- og booking-kontor.

Lene Ebbesen er halvdelen af staben i Johnna Maiboms billet- og booking-kontor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Johnna og Leif Maibom tager også en tur rundt i landet og ser de andre revyer.

I juli skal Leif Maibom også reservere en mandag til en frivillig opgave som konferencier til Herrefrokosten ved Ringriderfesten i Sønderborg. Og her kan fruen ikke komme med.

Leif Maibom bestemmer

– Men jeg synes alligevel, vi har et rigtigt godt ægteskab og spændende, indholdsrige liv, så selvom Leif var en lille diktator som lærer, så har vi det pragtfuldt, siger fruen smilende.

Hele holdet i revyen, altså skuespillere og alle dem, der er bag scenen, roser både Leif og Johnna Maibom, som skulle være virkeligt gode chefer, der gør, hvad de kan for, at hver eneste af deres ansatte trives.

– Men når noget skal ændres, numre kortes ned eller smides ud af programmet, så skærer Leif igennem, siger Johnna Maibom.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...