Johnny Madsen og flere andre på Nord-Als Musikfestival

17. december 2018 Kultur

Julestemningen har bredt sig på festivalkontoret i Nordborg, og de musikansvarlige er i gavehumør. Hele fem lækre pakker har de lagt under ”festivaltræet”, som med garanti vil være med til at gøre Nord-Als Musikfestival 2019 til en fest. Saveus, Johnny Madsen, Ude af Kontrol, ANYA og Alexander Oscar lægger alle vejen forbi Nordborg anden weekend i juni 2019.

”Vi er stolte af kunne føje disse fem navne til programmet. Her er lidt for enhver smag. Saveus har taget hele Danmark med storm, og jeg er sikker på, at de kommer til at blæse publikum bagover med et brag af en koncert”, siger festivalformand Karsten Fibiger i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Johnny Madsen Band er garant for klassisk rock ’n’ roll af højeste klasse. Johnny Madsen og hans orkester leverer fortsat varen på scenen og bliver vel egentlig bare bedre og bedre”.

I en lidt anden boldgade end rock ’n’ roll finder vi Ude af Kontrol, der på rekordtid har manifesteret sig på den danske hiphop/rap-scene. Som navnet antyder, så er de tre medlemmer af gruppen ikke bange for at skubbe til grænser og skille sig ud.

Saveus, Johnny Madsen, Ude af kontrol, ANYA og Alexander Oscar bliver en del af et allerede stærkt program til den 39. udgave af Nord-Als Musikfestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere er Lars Lilholt Band, The Minds of 99, Laura Mo og The Grenadines blevet offentliggjort.

Billetsalget til årets festival startede den 1. december 2018, og indtil den 31. januar 2019 sælges partoutbilletter til kun 645 kroner og dagsbilletter fra 385 kroner. Så det er nu, man skal slå til!

Der vil løbende blive offentliggjort flere navne til programmet.

Billetterne finder du HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...