Jomfru Fanny Bigband i Musikskolen

9. oktober 2015 Kultur

Mandag den 26. oktober kl. 20.00 er der koncert i Musikhuset i Sønderborg med Jomfru Fanny Bigband og elever fra Sønderborg Musikskole.musik

Jomfru Fanny beskriver sig selv som et swingende sønderjysk bigband.

Artiklen fortsætter under annoncen

De er et traditionelt besat bigband med saxofoner, basuner, trompeter og rytmegruppe. Orkestret er hjemhørende i Åbenrå og består af professionelle musikere og gode amatørmusikere fra hele Sønderjylland.

Ved koncerten optræder elever fra Sønderborg Musikskole sammen med Jomfru Fanny Big Band. Det er en unik mulighed for Musikskolens elever, der har øvet intenst op til koncerten. Som publikum kan man opleve lokale helte, som har mod til at stille sig op foran det næsten 20 mand store bigband og synge samt spille nogle af jazzens musik3store evergreens, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

Det hele styres på professionel vis af dirigent Jens Klüver, der med sit vanlige oplagte og meget entusiastiske gemyt altid får det bedste ud af alle musikerne i orkesteret. Han vil også binde numrene sammen med små hyggelige anekdoter, der giver musikken ekstra liv.

Der er gratis entré og alle er velkomne til koncerten!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk