Jomfru Fanny Bigband i Musikskolen

9. oktober 2015 Kultur

Mandag den 26. oktober kl. 20.00 er der koncert i Musikhuset i Sønderborg med Jomfru Fanny Bigband og elever fra Sønderborg Musikskole.musik

Jomfru Fanny beskriver sig selv som et swingende sønderjysk bigband. De er et traditionelt besat bigband med saxofoner, basuner, trompeter og rytmegruppe. Orkestret er hjemhørende i Åbenrå og består af professionelle musikere og gode amatørmusikere fra hele Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved koncerten optræder elever fra Sønderborg Musikskole sammen med Jomfru Fanny Big Band. Det er en unik mulighed for Musikskolens elever, der har øvet intenst op til koncerten. Som publikum kan man opleve lokale helte, som har mod til at stille sig op foran det næsten 20 mand store bigband og synge samt spille nogle af jazzens musik3store evergreens, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele styres på professionel vis af dirigent Jens Klüver, der med sit vanlige oplagte og meget entusiastiske gemyt altid får det bedste ud af alle musikerne i orkesteret. Han vil også binde numrene sammen med små hyggelige anekdoter, der giver musikken ekstra liv.

Der er gratis entré og alle er velkomne til koncerten!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...