Jomfru Fanny Bigband med solister fra Musikskolen

13. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Mandag den 27. oktober kl. 20.00 er der koncert i Musikhuset på Skovvej med Jomfru Fanny Bigband og elever fra Sønderborg Musikskole.IMG_5407

Jomfru Fanny er et traditionelt besat bigband med saxofoner, basuner, trompeter og rytmegruppe. Orkestret er hjemhørende i Åbenrå og består af professionelle og gode amatørmusikere fra hele Sønderjylland – Tønder, Åbenrå, Haderslev og fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet har i denne sæson arbejdet meget med den mere traditionelle, jazzede og swingende del af bigbandmusikken, kort sagt: Den fede jazz.Jomfru%20Fanny

Ved denne koncert optræder 6 sangere fra musikskolen som solister foran orkestret, mens 7 instrumentalelever sidder ind i orkestergrupperne. Det er en unik mulighed for Musikskolens elever og som publikum kan man opleve lokale helte, som har mod til at stille sig op foran det næsten 20 mand store bigband og synge nogle af jazzens store evergreens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele styres på professionel vis af dirigent Erik Kjær, der med sit vanlige oplagte og meget entusiastiske gemyt nok skal forstå at pine det bedst tænkelige ud af alle musikerne i orkesteret. Han vil også binde numrene sammen med små hyggelige anekdoter, der giver musikken ekstra liv på den fede jazzede måde.

Der er gratis entré og alle er velkomne til koncerten!