Jonatan Spang vender tilbage til Sønderborg

2. september 2015 Kultur

Efter en stribe populære og dybt personlige comedyshows kravler Jonatan Spang op fra sin egen navle. I ‘Jonatan Spangs Danmark’ retter han i stedet blikket mod det, vi alle sammen har til fælles: Samfundet og dets knastørre krinkelkroge. Og han trækker det absurde frem i alt det vi normalt slet, slet ikke finder morsomt.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonatan Spang vender tilbage til Sønderborg og Koncertsalen Alsion 23. oktober klokken 20. Billetter er i salg på www.alsion.billetten.dk.

Selvangivelsen … Borgerservice … Ytringsfriheden … Offentlig transport … Dyrepoliti. Emnerne i Jonatan Spangs kommende show er nærmest demonstrativt usexede. Og det er præcis pointen med ‘Jonatan Spangs Danmark’. Den danske komiker har nemlig udfordret sig selv ved at konfrontere de mest indgroede sandheder, ritualer og automatmeninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

 “Ideen er at behandle nogle af de emner, som betyder meget for os, men som gør os helt trætte, så snart vi begynder downloadat tale om dem. Hvis jeg bruger alt det, jeg har lært som komiker og trækker det mest absurde frem kan det så gøres sjovt at tale om samfund? Det var min tanke,” siger Jonatan Spang i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

 ”Der er noget sjovt i vores enorme forelskelse i vores samfund. Selv om vi brokker os, siger de fleste danskere uden at blinke, at vi har verdens bedste samfund. Vi synes, det er skørt, når amerikanere, siger, at USA er Guds land, men i virkeligheden synes vi, at den titel bør tilhøre Danmark.”

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...