Jubilæum: Helle Miang fejrer 20 år på hotellet

9. februar 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Helle Miang, hoteldirektør på Comwell i Sønderborg, kan d. 20. februar fejre 20 års jubilæum på hotellet. Det har

Helle Miang har jobbet på Comwell i tyve år.

Helle Miang har jobbet på Comwell i tyve år.

Artiklen fortsætter under annoncen

været 20 år med store udviklinger for hotellet, der har en af Sønderborgs absolut smukkeste beliggenheder.

I anledning af jubilæet er der åbent hus fredag den 20. februar fra kl. 14-17, hvor alle samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, gæster og venner af huset er velkomne.

Helle Miang trådte over dørtærsklen for første gang 20. februar 1995, hvor hun startede som receptionist på det, der dengang hed Scandic i Sønderborg.

Efter bare 2,5 år på posten blev Helle udnævnt til receptionschef og senere som bookingchef – stadig i Scandic-tiden på hotellet.comwell

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bookingchef var en mere administrativ stilling og jeg var derfor ikke så meget ude i receptionen, som jeg hidtil havde været”, siger Helle Miang i en pressemeddelelse.

Jesper Rosanes, der dengang var Hoteldirektør, kunne se potentialet i Helle og udnævnte hende derfor til Hotelchef, med ansvaret for salg, konferencer, housekeeping og receptionen.

I 2008 meddelte Jesper Rosanes at han ønskede at træde tilbage som hoteldirektør på det der nu hed Comwell i Sønderborg.

På det tidspunkt var Helle Miang i gang med en to-årig ledelsesuddannelse i Comwells interne ledelsesprogram.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det rigtige hold

“Et år inde i programmet fik jeg tilbuddet om at blive hoteldirektør, når Jesper trådte tilbage og det har jeg så været lige siden”, fortæller Helle Miang.

Helle Miang gjorde sig um,age med at sætte det rigtige hold.

Helle Miang gjorde sig um,age med at sætte det rigtige hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Helle Miang som leder, arbejder man under begrebet ”Frihed under ansvar”. Helle Miang lægger ikke skjul på, at hun vil se resultater og at hun stoler på, at personalet sammen med hende til hver tid vil lægge sig i selen for at få hotellet til at fungere på alle fronter.

Derfor har Helle Miang ansat kompetente afdelingsledere i de forskellige afdelinger af hotellet og det fungerer helt efter hensigten.

“Jeg kan jo se at alle klarer deres opgaver med stolthed og perfektion og at alt mit personale tager deres ansvar alvorligt”, siger Helle Miang.

Artiklen fortsætter under annoncen