Jul som aldrig før i Broager

17. december 2017 Kultur

Søndag eftermiddag bliver der holdt jul i Broager som aldrig før.

Den nydannede erhvervsgruppe i byen knokler med at få tingene klar, så der i år for første gang i den nyere historie er opstillet julehytter på Torvet i Broager.

Senest er nogle tønder i eftermiddag lørdag blevet klar til kullene. Forældre til 300 børn har sikret sig en godtepose til at supplere de søde sager, som bliver kastet ud fra julemandens hestetrukne køretøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De fire julehytter er skåret hos det lokale savværk i Gammelgab og bliver samlet på Torvet i Broager i morgen formiddag. Jeg håber, at borgerne i Broager vil synes om vores initiativ, og jeg glæder mig over, at så mange erhvervsfolk bakker op, som tilfældet er”, siger én af initiativtagerne, Henriette Horne, i en pressemeddelelse.

Aktiviteterne på Torvet begynder kl. 13.30, og en time senere bliver julemanden vækket ved Sparekassen. Broager frivillige Brandværn, det lokale brandværnsorkester, Ældre Sagen, SuperBrugsen og Broager Sparekasse har forberedt jule-søndagen i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...