Jul som aldrig før i Broager

17. december 2017 Kultur

Søndag eftermiddag bliver der holdt jul i Broager som aldrig før.

Den nydannede erhvervsgruppe i byen knokler med at få tingene klar, så der i år for første gang i den nyere historie er opstillet julehytter på Torvet i Broager.

Senest er nogle tønder i eftermiddag lørdag blevet klar til kullene. Forældre til 300 børn har sikret sig en godtepose til at supplere de søde sager, som bliver kastet ud fra julemandens hestetrukne køretøj.

“De fire julehytter er skåret hos det lokale savværk i Gammelgab og bliver samlet på Torvet i Broager i morgen formiddag. Jeg håber, at borgerne i Broager vil synes om vores initiativ, og jeg glæder mig over, at så mange erhvervsfolk bakker op, som tilfældet er”, siger én af initiativtagerne, Henriette Horne, i en pressemeddelelse.

Aktiviteterne på Torvet begynder kl. 13.30, og en time senere bliver julemanden vækket ved Sparekassen. Broager frivillige Brandværn, det lokale brandværnsorkester, Ældre Sagen, SuperBrugsen og Broager Sparekasse har forberedt jule-søndagen i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...