Julegave: Billet til Hit med ’80erne i Broager Hallen

12. december 2018 Kultur

Broager Kultur er på banen igen med et nyt musikalsk tiltag.

Denne gang har de skrevet kontrakt med ”Hit med ’80erne”, som kommer til Broager Hallen den 3. maj 2019 for at fyre en fest af.

“Efter vores store succes i september med Münchener Freiheit koncerten,  er det svært at få armene ned. Vi har mod på at gøre et forsøg igen”, siger formand Mette Labori.

“Første gang er altid en satsning og vi har brugt en masse timer på, at få styr på det hele. Det har været en lærerig proces og vi er blevet klogere – nogle opgaver vil være nemmere her anden gang”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Kultur mener, at ’80er musik er det rigtige til en god fest lige nu. Både unge og gamle kender sange med News, Rocazino og Tøsedrengene. Bandet vil spille alle de gamle danske klassikere og lover det bliver en fest.

Efter koncerten har foreningen hyret DJ Mitu, som vil fortsætte festen til kl. 01.00.

“Det kan være en oplagt julegaveidé, til dem der var unge i ’80erne”, siger bestyrelsesmedlem Malene Munk Møller.

Billetter kan KØBES HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...