Julegave: Billet til Hit med ’80erne i Broager Hallen

12. december 2018 Kultur

Broager Kultur er på banen igen med et nyt musikalsk tiltag.

Denne gang har de skrevet kontrakt med ”Hit med ’80erne”, som kommer til Broager Hallen den 3. maj 2019 for at fyre en fest af.

“Efter vores store succes i september med Münchener Freiheit koncerten,  er det svært at få armene ned. Vi har mod på at gøre et forsøg igen”, siger formand Mette Labori.

“Første gang er altid en satsning og vi har brugt en masse timer på, at få styr på det hele. Det har været en lærerig proces og vi er blevet klogere – nogle opgaver vil være nemmere her anden gang”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Kultur mener, at ’80er musik er det rigtige til en god fest lige nu. Både unge og gamle kender sange med News, Rocazino og Tøsedrengene. Bandet vil spille alle de gamle danske klassikere og lover det bliver en fest.

Efter koncerten har foreningen hyret DJ Mitu, som vil fortsætte festen til kl. 01.00.

“Det kan være en oplagt julegaveidé, til dem der var unge i ’80erne”, siger bestyrelsesmedlem Malene Munk Møller.

Billetter kan KØBES HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...