Juleklip i Fakta – Det ta’r kun 5 minutter

26. november 2015 Erhverv
top

Katrine og Charlotte hyggede med børn og forældre

Hos Fakta i Kløvercenteret i Sønderborg har de to butikselever Katrine og Charlotte fået en god idé.

Artiklen fortsætter under annoncen

De inviterede børn og barnlige sjæle til at komme forbi i butikken torsdag mellem 15 og 17 og hjælpe de to Fakta-medarbejdere med at pynte juletræet, der står ude i indgangshallen.

Men for at man kan pynte et juletræ, så er man jo nødt til at have noget at pynte med. Det havde de to Faktaelever også tænkt over, så de havde sørget for, at der var pap, sakse, tuscher og limstifter, så børnene kunne klippe-klistre deres egne juletræer og julestjerner.

I løbet af de to timer arrangementet varede, nåede Charlotte og Katrine at få besøg af en del forældre og børn, der fik klippet, klistret og tegnet alt fra juletræer over snemænd til julestjerner, hvorefter det store juletræ blev pyntet med det selvlavede julepynt.

“På søndag skal vi have besøg af Julemanden, og det du’er jo ikke, at der ikke er noget julepynt på træet, når han kommer”, siger Fakta-pigen Katja Licke til SønderborgNYT.

“Derfor besluttede Charlotte og jeg os for, at børnene skulle være med til at lave julepynten og pynte, så Julemanden møder et flot træ på søndag”, siger hun.

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk