Julekoncert for hele familien

3. december 2015 Kultur
Jul-for-hele-fam-Signe-Lindkvist-1-kopi

Signe Lindkvist er konferencier.

Julen er traditionernes tid og en tilbagevendende juletradition er for Sønderjyllands Symfoniorkester, at flere hundrede skolebørn fra lokale skolekor synger julen ind sammen med orkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 11.december fra kl. 18.30 vil Alsion komme til at genlyde af forventningsfulde sangstemmer, som glæder sig til jul. Og mon ikke vi alle skal synge med på en fælles julesang eller to?

Signe Lindkvist er konferencier og vil guide os gennem programmet, hvor den musikalske del af koncerten styres af aftenens dirigent Anne Marie Granau, skriver Sønderjyllands Symfoniorkester i en pressemeddelelse.

Vi håber, I alle vil møde op med jeres bedste julehumør og være med til at synge julen ind med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...