Julekoncert for hele familien

3. december 2015 Kultur
Jul-for-hele-fam-Signe-Lindkvist-1-kopi

Signe Lindkvist er konferencier.

Julen er traditionernes tid og en tilbagevendende juletradition er for Sønderjyllands Symfoniorkester, at flere hundrede skolebørn fra lokale skolekor synger julen ind sammen med orkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 11.december fra kl. 18.30 vil Alsion komme til at genlyde af forventningsfulde sangstemmer, som glæder sig til jul. Og mon ikke vi alle skal synge med på en fælles julesang eller to?

Signe Lindkvist er konferencier og vil guide os gennem programmet, hvor den musikalske del af koncerten styres af aftenens dirigent Anne Marie Granau, skriver Sønderjyllands Symfoniorkester i en pressemeddelelse.

Vi håber, I alle vil møde op med jeres bedste julehumør og være med til at synge julen ind med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...